Jobba hos oss

    

Vi söker kökspersonal till sommaren 2020.
    
Salteriet är ett familjeägt fiskföretag som verkar i Byviken, Obbola. Vi är fiskare, fiskförädlare och har en gårdsbutik. Till  sommaren 2020 söker vi personal perioden juni – augusti.

Förutom vårt fiske råder sommartid full aktivitet i hamnen. Kajen är fylld av fritidsbåtar, turister, badgäster och sommargäster. Fiskarmuseet i samma byggnad som Salteriet, loppisen och antikboden är populära utflyktsmål.

I Salteriets gårdsbutik säljer vi vildfångad färsk och förädlad fisk som rökt fisk, färsk fisk, egna inläggningar, sås, röror mm. Sommartid säljer vi också färdigförpackade maträtter, sallader och smörgåsar som kunderna kan ta med eller äta utomhus på vår brygga. På bryggan finns ca 50 platser.

Vi söker:
 
Medarbetare kök 
Arbetet ställer krav på dokumenterad erfarenhet av matlagning, hygien, förmåga att planera och arbeta självständigt. I arbetsuppgifterna ingår beredning av kalla/varma rätter, smörgåsar och sallader. Planering, förberedelser, inköp,uppläggning/paketering och renhållning. Minimiålder 25 år.
Schemalagd arbetstid, ej kvällar, varannan helg.
Krav för tjänsten
Mycket god svenska och gärna engelska, glad och positiv inställning till arbete med hög servicegrad. Arbetstoppar förekommer och då är stresstålighet och noggrannhet viktiga egenskaper. Önskvärt är dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter men viktigast är din inställning till att vilja lära och att ta egna initiativ.
 
Märk din ansökan med specifik tjänst och bifoga CV och personligt brev till stina@gamlasalteriet.se
senast 20200401.
 
Frågor besvaras av Stina Sjöström 070-6989796

Vi har kollektivavtal med Livsmedelsarbetarförbundet.

Välkommen med din ansökan!