Jobba hos oss

Vi söker sommarpersonal 2019.

Titta gärna runt på hemsidan för att få en bild av vår verksamhet.

Vi är ett familjeägt fiskföretag beläget i fiskhamnen Byviken, Obbola. Vi är fiskare, fiskförädlare och har en gårdsbutik med enklare servering sommartid. Inför sommaren söker vi personal för perioden juni – augusti. 

Förutom vårt fiske råder sommartid full aktivitet i hamnen. Kajen är fylld av fritidsbåtar, fiskarmuseet liksom John Kellys antikbod är välbesökta och i en sjöbod ett stenkast från Salteriet finns en loppis.

I gårdsbutiken säljer vi våra färska och förädlade fångster som rökt fisk, färsk fisk, egna inläggningar, sås, röror mm. Sommartid säljer vi också enklare maträtter, sallader och smörgåsar som kunderna kan ta med eller äta utomhus på vår brygga. På bryggan finns ca 50 platser.

Till sommaren 2019 söker vi:
 
Kallskänka eller likvärdig erfarenhet
Arbetet ställer krav på erfarenhet av matlagning, hygien, förmåga att planera och arbeta självständigt. I arbetsuppgifterna ingår beredning av kalla/varma rätter, smörgåsar och sallader. Planering, förberedelser, inköp,uppläggning/paketering och renhållning. Minimiålder 20 år.
Schemalagd arbetstid, ej kvällar.
Krav för tjänsten
Mycket god svenska och gärna engelska, glad och positiv inställning till arbete med hög servicegrad. Arbetstoppar förekommer och då är stresstålighet och noggrannhet viktiga egenskaper. Önskvärt är erfarenhet av liknande uppgifter men viktigast är din inställning till att vilja lära och att ta egna initiativ. Märk din intresseanmälan med specifik tjänst och bifoga CV och personligt brev till stina@gamlasalteriet.se
Ansök senast 24/3 – 19.

Ev. frågor besvaras av Stina Sjöström 070-6989796

Vi har kollektivavtal med Livsmedelsarbetarförbundet.

Välkommen med din ansökan!