Kurser

Rensa, bereda och tillaga färsk fisk. Lördag 5/5 
Här får du lära dig bästa fisk efter säsong, hur man vet att fisken är färsk, rensa, filea och bereda. Du får kunskaper om hållbarhet, förvaring, tillagning samt goda råd & tips. 
10.00 – 14.30. 650,00 kr inkl. råvaror. 
Sista anmälningsdatum: 23/4

Fisk till julbordet. Lördag – söndag 10 – 11/11.
Nybörjarkurs för dig som vill lära dig bereda fisk till julbordet. Du lär dig lägga in strömming istället för sill efter klassiska recept men får också laborera med egna smaksättningar. 
Lördag och söndag 10.00 – 14.30.
1200,00 inkl. råvaror 
Sista anmälningsdatum: 29/10

Information
Anmälan är bindande vilket innebär att avbokning efter sista anmälningsdatum debiteras med full avgift. Vid sjukdom krävs uppvisande av läkarintyg för full återbetalning.
Vid anmälan erhåller kursdeltagare bekräftelse med praktisk information. Vid för få anmälningar kan kurs komma att ställas in. Detta meddelas anmälda i så fall efter sista anmälningsdatum.

Anmälan
stina@gamlasalteriet.se.

Uppge vilken kurs anmälan avser, namn, adress och telefonnummer.

Har du frågor? Kontakta Stina 070-6989796